Beställa tavla

Hur går det till att beställa egen tavla?

När du vill ha ett eget motiv som konstverk tar vi tillsammans fram hur den ska se ut och vilken storlek den ska ha. Jag kommer gärna på hembesök för att känna in rummet den ska hänga i om det redan är bestämt. Skapandet tar vid och leverans sker inom 1-2 månader. Inget köpkrav på färdigt verk men 20% av kostnaden betalas vid beställning och står för material och tid. Dessa räknas sedan av på slutsumman.

Urval av tidigare beställda verk

vanliga frågor

Hur lång tid tar det tills min tavla är färdig?

Inom 1-2 månader har jag som standard

Hur vet jag vad som kommer passa där jag vill ha en tavla?

Jag kommer gärna på hembesök och känner av rummet och så kan vi tillsammans komma fram till vad du eller ni vill ha. Vi kan också ses via facetime. Därigenom får jag ideér med min erfarenhet och vi kan bolla efter vad du tänker dig.

hur levereras tavlan?

Upphämtning är enklast, säkrast och bäst. Akryltavlor målas på färdiguppspänd duk där storleken spelar roll medan målningar i akvarell skickas ihoprullade i tub med posten. 

Är målningarna inramade?

Nej men jag hjälper gärna till vid val och vägledning om vilken typ av ram och hur man beställer inramning.

Vad är bäst av akvarell och akryl?

Det är en smaksak men också två helt olika typer av måleri som innebär två helt olika möjligheter.
Se denna (akryl) och denna (akvarell) som exempel.

Har man rätt att ändra sig?

Självklart har man det! Om du inte skulle vara nöjd så sker ingen betalning. Det som investerats är 20% av kostnaden som stått för mitt arbete samt material som betalas vid beställningen. Dessa 20% räknas sedan av på slutsumman.

    0
    Inga produkter i varukorgen